ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ 12ΗΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

February 26, 2016 Pekom

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Πρός: `Ολα τα Μέσα Ενημέρωσης
12η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
(Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, ώρα 11-12πμ)

Η Παγκύπρια Ένωση Καθηγητών Οικονομικών Μαθημάτων διοργανώνει στις 6 Μαρτίου ώρα 11-12πμ Λογιστική Ολυμπιάδα. Θα λειτουργήσουν κέντρα σε όλες τις πόλεις:

Λευκωσία: Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ´ (Δασούπολη)
Λεμεσός: Λανίτειο Γυμνάσιο (Πρώην Λανίτειο Λύκειο Β΄)
Λάρνακα: Λύκειο Μακαρίου Γ´
Πάφος: Λύκειο Α´ Εθνάρχη Μακαρίου
Παραλίμνι: Xenion High School

Ο αριθμός των συμμετεχόντων φέτος είναι 382 υποψήφιοι και συμμετέχουν συνολικά περίπου πενήντα Σχολεία και Ινστιτούτα από όλες τις πόλεις της Κύπρου.
Τα δοκίμια θα είναι τύπου πολλαπλής επιλογής και θα βραβευθούν περίπου το δέκα τοις εκατό των διαγωνιζομένων με χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια σε αναλογία 1:2:3. Σε όλους όσους πετύχουν στην εξέταση θα δοθούν τιμητικά διπλώματα (βεβαιώσεις επιτυχίας)
Στην Ιστοσελίδα της Π.Ε.Κ.Ο.Μ (www.pekom.org.cy) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα εξεταστικά δοκίμια των προηγούμενων έτων και τις απαντήσεις και να ενημερωθούν και για άλλες σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν μαθητές της Β´ και Γ´ Λυκείου που έχουν επιλέξει το Μάθημα της Λογιστικής στο Λύκειο, αλλά και μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα Λογιστικής σε Ινστιτούτα και μπορεί να είναι μικρότερης ηλικίας (Γυμνασίου ή Α´ Λυκείου).

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Συνδιοργανωτές της 12ης Παγκύπριας Λογιστικής Ολυμπιάδας είναι:
• Παγκύπρια `Ενωση Καθηγητών Οικονομικών Μαθημάτων.
• Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων)
• Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.
– Χορηγός της Ολυμπιάδας είναι ο Ελεγκτικός και Συμβουλευτικός Οίκος Deloitte. www.deloitte.com/cy
Στόχος της Ολυμπιάδας είναι η ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας, της ενθάρρυνσης των μαθητών να γνωρίσουν καλύτερα το μάθημα της Λογιστικής και συγχρόνως να δώσει την δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις ικανότητες και δεξιότητες τους στο συγκεκριμένο μάθημα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση σας. Τηλέφωνο επικοινωνίας Ανδρέας Νεοφύτου 99 636299.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΛΑΝΙΤΕΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Με εκτίμηση
Ανδρέας Νεοφύτου
Πρόεδρος